Evenemang 2022

Kent Olsson, Utbildningsmäklare Vuxenutbildningen Gävle kommun

Kompetensförsörjning

Gasklockorna, Gävle    18 Augusti  2022    kl 07.45-09.30

Sista anmälningsdag 16 augusti 2022.

Ditt företags framtida kompetensbehov?

Arbetsförmedlingen, Vuxenutbildningen och Näringslivsenheten jobbar tillsammans med att möta nuvarande och kommande kompetensbehov inom olika yrkesområden. Det utmynnar bland annat i riktade lärlingsupplägg och modulanpassade rekryteringsutbildningar.  Dialog och samarbete med er företagare är avgörande för att vi ska få mer pejl på vilka utbildningar/kompetenser vi behöver rikta in oss emot.

Ser fram emot ett givande samtal när vi träffas på Företagarnas företagarfrukost den 18 augusti.

Ulrika Morelius, Företagsrådgivare Arbetsförmedlingen, Kent Olsson, Utbildningsmäklare Vuxenutbildningen Gävle kommun och Eva von Schéele-Frid, Näringslivsutvecklare Gävle kommun

Välkommen!

Gävle Företagarföreningar samarbetar med företagarföreningar på områdena:
Brynäs, Ersbo, Forsbacka, Hamrånge/Norrsundet, Hedesunda, Kryddstigen, Näringen, Sätra, Sörby Urfjäll samt Företagarna Gävle, Gävle Citysamverkan, Mix Marknadsförening, Gästriklands Besöksnäring, Nyföretagarcentrum Gästrikland och Gävle Kommun.