Evenemang 2022

Lotta Pettersson

Svenskt Näringsliv

Gasklockorna, Gävle    20 oktober 2022    kl 07.45-09.30

Sista anmälningsdag 18 oktober 2022.

Företagsklimatet - hur ser Gävles resultat ut?

I många år har Gävle kommun hamnat lågt i rankingen för lokalt företagsklimat.

Vi är flera som har stött på, diskuterat och bearbetat kommunledningen för att förbättra områden som dialog, attityder till företagande, service och myndighetsutövning, upphandling, osund konkurrens för att nämna några områden.

Hur ser årets resultat ut för Gävle?

Lotta Petterson, regionchef Svenskt Näringsliv, går igenom årets enkätresultat och ranking av det lokala företagsklimatet.

Mötet äger rum i restaurangen Gasklockorna. Frukost finns uppdukad från kl 07.45 och du betalar 60:- på plats. Lokalen får disponeras till kl 10.00.

Gävle Företagarföreningar samarbetar med företagarföreningar på områdena:
Brynäs, Ersbo, Forsbacka, Hamrånge/Norrsundet, Hedesunda, Kryddstigen, Näringen, Sätra, Sörby Urfjäll samt Företagarna Gävle, Gävle Citysamverkan, Mix Marknadsförening, Gästriklands Besöksnäring, Nyföretagarcentrum Gästrikland och Gävle Kommun.

VAD HÄNDER I OKTOBER 2022

25-27 oktober 2022
Gävle-Sandviken Företagarvecka

Näringslivsfrukost, föreläsningar med bl.a Anja Pärson och Gustaf Josefsson Tadaa (om AI), entreprenörsmingel, IT-forum med kompetensförsörjning mm.

www.gavle.se/foretagarvecka

26 oktober 2022

Gävle Dala Drivmedelskonvent 2022 - fokus Gävleborg!

Kl 10-14:30

Plats: Gävle Konserthus